مرجع موسیقی در قم ( Music2Qom.com new addres ): تالار گفتمان

rap2qom.ir - نمايش موضوعات - میرحسین موسوی با مهدی کروبی
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
میرحسین موسوی با مهدی کروبی

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر    rap2qom.ir صفحه اول انجمن -> متفرقه و بحث آزاد

نويسنده پيغام

bahram
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
2 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 12
امتياز: 5331
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 27 مهر ماه ، 1388 13:11:41    موضوع مطلب: میرحسین موسوی با مهدی کروبی پاسخ همراه با اعلان

در این دیدار هر دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با اشاره به تلاش های صدا و سیما برای تخریب جریان اصلاحات بر حق قانونی خود مبنی بر حضور در صدا و سیما و دفاع از خود تاکید کردند.

به گزارش تماشاگران به نقل از سرمایه در این دیدار، موسوی و کروبی با اشاره به تبلیغات یکطرفه ای که صدا و سیما علیه آنها راه انداخته است، خواستار فرصتی برای حضور در یک برنامه تلویزیونی شدند تا به تخریب هایی که رسانه ملی علیه آنها راه انداخته است پاسخ دهند
در ابتدای این دیدار کروبی، انتخابات اخیر ریاست جمهوری را یک فرصت بسیار خوب برای نظام و دولت دانست و گفت: «نظام می توانست از این فرصت به نحو خوبی برای اقتدار خود در جهان استفاده کند.»

دبیرکل حزب اعتمادملی رفتارهای صورت گرفته با نیروهای انقلاب و دانشجویان را «عجیب و غریب» توصیف کرد

او این موضوع را نشانه ای دانست برای آنکه همه مسوولان مراقب رفتار و اعمال خود باشند تا آیندگان به نیکی از آنها یاد کنند.

همچنین در این دیدار میرحسین موسوی با اشاره به وقایع روی داده پس از انتخابات به اتفاقی که در 13 آبان 1358 رخ داد اشاره کرد و یادآور شد: «کسانی که آن حماسه را آفریدند، امروز در گوشه های زندان هستند و این طنز تلخی است که این روزها متاسفانه رخ داده است و من نمی دانم چرا این مسائل و این اتفاقات در حال روی دادن است و چرا باید با نیروهای مومن انقلاب چنین کنند.»

میرحسین موسوی معتقد است این رفتارها باعث ایجاد زخم هایی بر روح و روان مردم می شود که به آسانی قابل درمان نیست.

وی تاکید کرد: «عده ای نباید تصور کنند حوادث اول انقلاب و سال های پس از آن از ذهن و ضمیر مردم گریخته است. اخیراً یکی از آقایان که در دولت بنده نیز دارای سمتی بود و بعد به علت اختلافات از دولت استعفا داد و رفت مطالبی را بیان کرده است که انسان حیرت می کند. سه، چهارماه است که علیه بنده و آقای کروبی و افراد دیگری که از ما حمایت می کردند، به صورت یکطرفه در صدا و سیما و رسانه های خود دروغ می پراکنند و ما را تخریب می کنند. آیا ما حق نداریم در صدا و سیما از خود دفاع کنیم؟»

او با یادآوری جلسه ای که با هاشمی شاهرودی رئیس سابق قوه قضائیه داشت، گفت: «آقای شاهرودی با بنده تماس گرفت و گفت آیا می توانید به دفتر من بیایید؟ رفتم. آقای هاشمی رفسنجانی نیز آنجا بود که من اصلاً از حضور ایشان خبر نداشتم. درباره اتفاقات پس از انتخابات سخن گفتیم و آقای شاهرودی از بنده پرسید می خواهید چه کار کنید؟ گفتم حرف ما که مشخص است. در این فضای تخریب به ما تریبون بدهید تا ما نیز از رسانه ملی با مردم به صورت زنده سخن بگوییم. قبل از آن نیز آقای لاریجانی از من پرسیده بود که حاضری به تلویزیون بروی؟ من نیز گفته بودم بله. در دیدار با آقای شاهرودی، ایشان پیشنهاد برگزاری یک تجمع قانونی را دادند. پذیرفتم.

همان لحظه ایشان با شورای عالی امنیت ملی تماس گرفت. صحبتی کردند. آنها نیز پذیرفتند. بعد به من گفتند که درخواستی بنویسید. ما درخواستی را به امضای بنده تهیه و ارسال کردیم. چند روز بعد مطلبی از شورای عالی امنیت ملی برای ما ارسال کردند که طبق فلان ماده با برگزاری تجمع مخالفت کرده بودند. یک مدیرکلی نیز آن را امضا کرده بود.»

موسوی ابراز امیدواری کرد دلسوزان نظام تدبیر و مشکلات به وجود آمده را حل کنند چرا که به اعتقاد او نمی توان آگاهی مردم را نادیده گرفت و به دانشجویان گفت دم نزنید چرا که دانشجویان فرزندان این مردم هستند و نیاز به پاسخ دارند.

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

rap2qom.ir صفحه اول انجمن -> متفرقه و بحث آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت